КАК ЖЕНАТА “ЗАХРАНВА” МЪЖА С ЕНЕРГИЯ

Великолепни,
Ние, Жените, сме ценен източник на енергия за мъжете си. Именно от нас зависи дали съпругът ни ще е милионер или чистач. Колкото повече е женската енергия притежаваме, толкова по-богато ще е семейството ни!
КАК ЗАХРАНВАМЕ МЪЖЕТЕ С ЕНЕРГИЯ❓
🌺 СЪЗЕРЦАНИЕ
Просто гледане. Да, да! Гледане и възхищение. Това е най-лесният начин мъжете да си откъснат парченце от женската енергия. Не е трудно да се досетите, че колкото по-малко дрехи една жена носи, толкова повече енергия тя разпилява наоколо.
Жената в мини-пола вече е отворена и мъжките погледи я пият. Тя прилича на тропически коктейл, от който си пийват през десетки сламки жадните мъже около нея. За двучасова разходка в парка полуголата девойка ще бъде енергийно раздърпана и вкъщи тя ще си дойде удовлетворена като след секс, но това е сурогатна форма за снемане на напрежението.
Обратния случай:
Дори и в горещ летен ден можете да срещнете жени в дълги рокли. И ще забележите нещо парадоксално: мъжете не могат да откъснат поглед от тях! Защо? Защото полуголите вече са им омръзнали. Те са твърде много и всеки, който не е твърде мързелив, отпива от тях. Но дългата пола е събрала целия женски потенциал като в кълбо под налягане. Енергията под полата не се разпилява, натрупва се под голямо налягане и затова всеки мъж иска да я разкъса. Този инстинктивен порив съвсем не е защото искат да видят тялото й, а за да се заредят с енергия.
Сега разбирате ли смисъла на израза „Нищо не възбужда толкова, колкото полуприкритата голота“? Фонтанът не се пръска встрани! Енергията се съхранява! Тя е под налягане и мъжете жадуват да я изпият!
Сега повечето от вас вероятно ще се запитат: Ами плажа, плажа? Какво ще стане на плажа? Там всички момичета са почти голи! Да, именно, всички! На плажа съотношението на голи жени и жадни мъже е приблизително 1:1, затова женската енергия не може да бъде изсмукана на плажа така, както в парка. Друг въпрос е, ако една жена се пече на плажа в компания от 20 мъже – това вече е истинско енергийно изнасилване.
Особена е ситуацията със снимките и видеата на голи жени. Тук каналът е отворен денонощно за всички! Така че, поставяйки голите си снимки в мрежата или на билбордовете, момичетата не подозират накъде започва да изтича не само женската им енергия, но и жизнеността им, включително здравето, късметът, любовта и т.н.
Така че, що се отнася до демонстрацията на прелести, всяка жена избира: или да се разголва и да разплисква енергията си към минувачите като вода от басейн, или да затваря визуалния достъп до тялото си и да пази енергията само за своя мъж, който ще върне получената енергия с максимална ефективност, но вече под формата на пари и подаръци.
🌺 ОБЩУВАНЕ
Това е следващият по-мощен от съзерцанието начин да се пие от женския океан. Схемата е съвсем проста: видях я – хареса ми – започвам да разговарям. Ако жената е склонна да разговаря и симпатизира на събеседника, тя отваря клапата и енергията й започва да тече заедно с гласа й.
🌺 ПРИБЛИЖАВАНЕ БЛИЗО ДО ЖЕНА
Както знаете, съществува такова нещо като Лично пространство. Ако някой не разбира какво е това, спомнете си какво усещате в обществения транспорт или когато напускате киното. Тълпата ни смазва с хаоса от биополета. За 98% от хората нахлуването в аурата на неканени гости предизвиква ужасен дискомфорт. Това е напълно нормално. Само ние, самите ние решаваме колко близо да допуснем събеседника. Ако той намали разстоянието, незабавно отстъпваме и несъзнателно заставаме нащрек.
Ако първите два етапа (съзерцание и словесен контакт) са успешни, тогава и двамата ще започнат да се приближават все повече. По този начин става наслояване на двете биополета и енергията на жената се влива в мъжа вече по по-широк канал – през аурата. Сантиметрите плавно започват да се топят, превръщат се в милиметри и преминаваме към следващия, още по-разширен канал за енергийна обратна връзка на жените.
🌺 ДОКОСВАНЕ
То е в пъти по-силен начин за обмяна на енергия от всички предишни 3 точки. Чрез физически контакт мъжете вземат от една жена толкова много, че понякога сърцето прескача, ръцете се потят и езикът изсъхва. Това не е от тестостерона, а от заливащата ви вълна на женския океан.
Трябва да разберем, че за една жена това не е само проява на внимание и нежност, но и един от начините да се освободи от женската си енергия, която постоянно се натрупва в такива обеми, за каквито мъжете никога не са мечтали.
🌺 ОБГРИЖВАНЕ
Имайте предвид, че ястието, приготвено от любима жена, маже да вдигне на крака и мъртвец. И обратно – да вкара дори много силен мъж в гроба, ако жена му го мрази. Така че, скъпи мъже, помислете в какво настроение трябва да изпратите жена си в кухнята.
Пране, гладене, чистене: Само отстрани изглежда, че това е сиво ежедневие. От гледна точка на енергийния обмен, това е сложен ритуал. Разбира се, жената трябва често да се занимава с това. Много жени смятат: “Какво толкова, просто да изгладя ризата на мъжа си”… Не, това не е само гладене! Тя е напълнила ризата с енергията си, и в нейните ръце на Пазителка тази риза се превръща в бронежилетка. Тя ще защити любимия й по-надеждно от десет бодигарда.
Ненапразно до оръжията и броните имали право на достъп само съпругите на воините и само съпругите-Хранителки можели да ги чистят и лъскат. Тези древни познания са изгубени и удавени от съвременното безпросветно и еснафско общество. Ето защо, жени, ако четете това, не позволявайте често на съпруга си да пере и глади дрехите си, за да не ги лишавате от своята енергийна защита, когато той излиза от къщи.
🌺 ЛАСКИ
Ето че наближаваме финала. За разлика от описаното докосване, галенето и ласките са вече еротичен начин да се отпива от женската енергия. Главната особеност тук е сексуалната възбуда, която е знак за сериозен прилив на вълни от енергията на женския океан.
Това не е като да се държите за ръце, това е подготовка за глобалното освобождаване на женската енергия, прелюдия, която в една здравословна връзка би трябвало да завърши с истинско цунами от женски енергиен океан.
🌺 СЕКС
Всички от описаните по-горе методи за привличане на женската енергия просто бледнеят пред вълните , които заливат един мъж по време на женския оргазъм. В природата не съществува по-мощен начин за енергиен обмен.
Този начин е основата на айсберга. Той е 10 пъти по-мощен от предишните методи, взети заедно, така че ласките, вечерята и целувките – всичко това без добър секс, един мъж не може да заработва много пари.
И още нещо❗️❗️❗️
Много жени работят в мъжки колектив. И това поразява семейния бюджет. Купата се е превърнала в сито, така че никога няма да бъде запълнена. Вместо да влива океана си от енергия в своя съпруг, работещата жена пълни с енергия шефа си.
💃 ОБОБЩЕНИЕ 💃
Жената прелива от енергия отвътре, това е цял океан, който иска да избие навън и е готов да разкъса една жена на хиляди парчета. При мъжете е точно обратното: като дърво, което е изсъхнало, изтощено, умира, ако не го напоява женският океан. Ако жената има нужда да изхвърля енергия, то мъжът се нуждае от вливане. Това важи особено за креативните мъже, които се нуждаят от много повече енергия, отколкото общите работници или продавачите на телефони.
Колко просто е всичко. Мъжът и жената са създадени един за друг, дори от енергийна гледна точка. По време на секса има пълно съгласуване на биологичните полета. Тогава, дори когато двойката е разделена в пространството, това съгласуване остава и жената продължава да подхранва мъжа си. Създава се шифър, код, който може да бъде променен само чрез секс с друг партньор. Това е истинското значение на думата “Измяна”! Изменяте кода.
Познавайки тези принципи, двойката би могла да стане идеална и да постигне невероятни успехи.
Желая ти щастие, любов и вълшебства, скъпа моя!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *