КАКВО ИСКАШ , ЛЮБОВНИЦЕ?

Кажи ми. Какво искаш?

Точно сега. Не бъди срамежлива . Не отвръщай поглед . Аз съм точно тук . Слушам. Нямам нужда от нищо друго сега, освен теб. Теб и истината . Така че, кажи ми всичко до последния детайл. Какво искаш ? Искаш ли любов ? Похот ? Твърдият край на мекото тяло? Как го искаш? Грубо и настоятелно ? Като нежна милувка? Или отново и отново, докато горещината , потта и напрежението се изчерпят и потънеш в дълъг , бавен сън? И къде? В дълбините на тайните сенчести ъгли , или върху шарено одеяло под топлото обедно слънце? Кара ли те да се чувстваш неудобно, това че те питам? Да? Добре. Понякога е необходим дискомфорт, за да стигнем до топлината в основата на нещата

И това е точно топлината, за която жадуваме точно сега . Беше дълга, студена зима. Толкова скрити неща, отвътре и отвън. Светът се пробужда. Почвата е плодородна. Земята се движи и диша и се полюлява от енергията на нещата , които ще дойдат. А ние сме тук , точно в разпалващия пурпур, в средата . Така че , какво искаш? Кажи го. На глас. Дори ако не си го правила никога преди . Особено ако не си го правила досега. Кажи ми къде живее желанието ти? Кое те кара да искаш да се прибереш у дома в себе си? Покажи ми местата, които са ненаситни? Какво ражда, ниския стон в основата на гърлото ти? Какво докосване предизвиква древната тръпка и потръпване, което се издига нагоре по гръбнака ти? Какво те кара до падаш на колене? Назови го, любовнице. Дойде времето. Да почувстваш неговата тежест и топлина . Да му позволиш да приеме очертания и форма . Почувствай го как се движи спираловидно дълбоко в теб. Почувствай как набира сили и лъчи навън . Задръж силата му, почувствай неговата могъща настойчивост , приветствай свещената му топлина . Страхуваш се да го изговориш? Защо? Нима някой ти е казал , че за това не бива да се говори? Че ти не трябва да му даваш израз. Че със сигурност не можеш да го искаш. Добрите момичета не правят така . Това приключва сега. Точно тук . Нито секунда повече . Лъжа е , която никога не е служила за постигане на нещо друго , освен да те държи малка и самодоволна . А ти си всичко друго, но не и малка . ТАКА ЧЕ СВАЛИ СРАМА СИ ОТ ПОЛА, БОГИНЬО . ТОЙ НЕ Е ТВОЙ ЗА ДА ГО ПАЗИШ. НИКОГА НЕ Е БИЛ . Желанието ти е тук , за да те учи . То очаква отговор . Ти си родена , за да отговориш на призива му . Така че , попитай от какво има нужда , любовнице . Вземи каквото искаш . Ти не си дошла на тази земя да практикуваш отричане . Твоето удоволствие е това , от което има нужда вселената . Всичко по-малко от това е богохулство . Не поглеждай надолу. Няма срам тук. Няма срамежливост. Само смелостта да изговориш истината . Така че, вдигни лицето си. Отвори очи. Срещни погледа ми. Отвори устните си . Дишай дълбоко . Повтаряй след мен . Аз съм свещения орган на желанието . Аз съм мека тъкан , твърда става , свята кожа . Аз съм осветен канал на желанието . Тялото ми е отговорът на въпросите на космоса . Аз съм родена за това. Аз съм свята в ненаситната си нужда. Аз съм свята в животинското си смирение. Аз съм свята в огнения ми контрол . Не може да се прави сделка между цялостност и доброта . Между желанието и божествеността . Не е нужно да избираш . Те са едно и също нещо . Те винаги са били .

Е, КАЖИ МИ КАКВО ИСКАШ. СЛУШАМ. ~ Жанет – Льоблан ~

🔔 Ти можеш да разбудиш любовницата в теб и творческата си енергия с лечебна гимнастиката на интимните си мускули.

Гимнастиката на мускулите на тазовото дъно с йони и нефритени яйца ще те поведе в едно уникално и неповторимо пътуване- ще бъдеш щастлива от усещането, че тези мускули са напълно под твоя власт. Още по-силно е удоволствието, което ще усетиш от разширяване на границите на личните си възможности, от настъпващата увереност в себе си, от любовта към себе си.
🌺 Когато започнеш да контролираш мускулите на вагината си ще усетиш, че започваш да контролираш постъпките си по-добре, тоест ще направляваш по-добре живота си.
🌺 Тази гимнастика ще подобри кръвообращението в органите на малкия таз, което ще намали вероятността от развитие на онкологични заболявания- няма да възникват застойни явления. Гимнастиката предотвратява ерозия на шийката на матката, сраствания и други гинекологични заболявания.
🌺 Не съществува нито един гинекологичен или урологичен проблем, който може да се реши без укрепнане на мускулите на тазовото дъно. А когато те отслабват, постепенно започват да се смъкват всички вътрешни органи, намалява тонуса на връзките, с помощта на които тези органи се крепят в малкия таз. След това намалява и тонуса на коремната кухина, а оттук започват болестите на стомашния тракт.

📣 Гимнастиката с нефритени и минерални йони яйца е лесна, приятна и забавна.

И още…благодарение на нея ти:
✅ ще умеличиш женската си енергия и магнетизъм
✅ ще повишиш чувствителността си, а това ще доведе до по-голямо удоволствие с пъттньора
✅ ще изпиташ целебната енергия на минералите


Поръчай своето яйце и ще получиш БЕЗПЛАТНА кратка консултация как да го използваш.

📌📌📌 ВАЖНО! Яйцата са енергийно изчистени и заредени с РЕЙКИ енергия и мощни женски мантри!

👉 Можеш да закупиш нефритени яйца в различни размери, както и яйца от други естествени минерали, които повлияват на различни физически заболявания и психо-емоционални блокажи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *