ЗАЩО ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ Е ТОЛКОВА ВАЖНА И КАК ДА Я РАЗВИЕМ?

Какво е женската енергия и защо е необходима❓

Самата дума “жена” е производна на “желание”, мъж означава “сила”. Женската енергия е радост и вдъхновение, желание и изпълнение, лекота, начинът, по който се проявяваме в този свят под формата на творчество.

Това е енергията на мира и съзиданието, с която една жена се изпълва не чрез активни действия, а чрез вдъхновение. И не става въпрос за външни данни, а за вътрешна сила, енергия. Жена, която харесва себе си излъчва такава енергия на любовта, която се улавя от другите. Може би най-изчерпателното определение за женствеността е източникът. Източникът на чувства, живот и изобилие и това е отговорността на всека представителка на нежния пол: да бъдеш този източник. Но защо това е толкова важно? Жената, когато е изпълнена с женска енергия е способна да вдъхнови мъжа да действа, да го активира, без да прави никакви активни движения. Тя може да изрази чувствата си без обвинения и упреци.

Как да разбера, че нямам ли достатъчно женска енергия❓ Напиши на хартия списък на това, което си получила в живота лесно, без много усилия и това за което трябваше да работиш и да се бориш сама. Ако резултатът е предимство в посока „всичко сама“ (например, сама си купих кола, направих ремонт в апартамента, сама си купих билет за почивка), това означава, че мъжката енергия преобладава в теб, защото чрез женската енергия, когато всичко става лесно в живота, и всеки ден си благодарна за нещо.

Как мога да запълня липсата на женска енергия❓ Възможно е да се попълниш женската енергия в себе си, като се развие състояние на щастие и благодарност.

Друго упражнение за откриване на женствеността е да напишете на хартия списък на всичките си радости и постоянно да го преглеждате. Но в този случай радостта не е пазаруването и храната (по-скоро е нейната подмяна, като усещане за удоволствие). Бързо свикваме с тези удоволствия,в резултат – преяждаме и купуваме излишни вещи. Истинска радост е всичко, което правите с удоволствие, когато не забелязвате времето, а това създава добро настроение.

Енергийни практики За пълно разкриване на вашата женственост са необходими специални енергийни практики, които да спомогнат за хармонизирането на мъжките и женските принципи . Ще почувстваш вътрешна сила, хармония и баланс. Ти можеш да увеличите максимално своя потенциал, да намериш в себе си източник на мъдрост и сила. Можеш да бъдеш сексуална, уверена жена, мъдра и обичаща се, способна да дава любов на другите и да очарова от пръв поглед. Ще се почувстваш като Богиня и ще можеш да реализираш всички свои цели и желания. Отношенията с мъжете ще достигнат ново ниво, ще станат по-хармонични и нежни. Искаш ли да постигнете подобни резултати? Тогава паправи крачка към женствеността си!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *