ЕНЕРГИЙНА ОБВЪРЗАНОСТ

Случвало ли ви се е да се разделите с някой, а да продължавате да мислите за него в продължение на години?

Колкото и да се опитвате да го изхвърлите от главата и мислите си, все едно продължавате да мислите за този човек. Причината е енргийната връзка, образувана между вас.

В процеса на всяко общуване между хората се образува енергийна връзка. Общувайки създаваме енергийни канали, с чиято помощ става взаимния обмен на енергия.

Привързването е също канал, но некоректно построен. Този канал е построен на базата на зависимостта на човека от някого или нещо (например зависимост от егрегора на църквата). Нарушава се правилното протичане на енергията, човек имащ такава привързаност става енергийно несвободен.

През живота си ние създаваме привързаност към вещи, събития и това забавя нашето развитие, прави ни зависими и лесно управляеми от другите. На фин план привързаността изглежда като тръба, по която тече енергия. Цветът на енергията зависи от чакрата, към която е пркрепена.

Като правило, привързаностите затрудняват общуването. Енергийна привързаност се образува обикновено в резултата на астрално нападение.

Негативните емоции изпитвани към друг човек създават връзки по чакрите.

🏵 Муладхара (основна чакра) – страх, агресия.

🏵 Свадхистана (полова чакра) – похот, натрапчива идея.

🏵 Манипура (коремна чакра) – подчинение или обратното стремеж към власт.

🏵 Анахата (сърдечна чакра) – любов и омраза.

🏵 Вишудха (гърлена чакра) – стремеж към самореализация.

🏵 Аджна (трето око) – привързаност към това, което човека смята за истина и основни принципи.

🏵 Сахасрара (коронна чакра) – привързване към егрегори.

Материални загуби. Например, невърнат заем ви свързва с другия човек дълго време и колкото е по-голяма сумата, толкова е по-силна връзката. За да разкъсате връзката, мислено се пткажете от парите си, все едно сте ги загубили и искрено простете на длъжника.

Потребност от власт над друг човек, зависимост, страх, ревност и други такива. Човек отново и отново мисли за предмета на своето възделене, мечтае за него, страстно желае да го получи. Човек става като дете, на което не дават любимата играчка. Такава зависимост е като болест, струва се да се спрете и да дадете свобода на обекта на своята любов. Само така ще прекъснете привързаността.

Но най-здравите привързаност са родителските. Често родителите (особено майките) се стремят напълно да контролират детето си, задушават го с внимание и грижи. Не може тук да се говори за любов, това е зависимост и желание да се подчини друга личност. Последствията могат да бъдат много неприятни. Детето трябва само да разкъсва тази привързаност. Това не означава, че след разкъсване на привързаността детето ще престане да обича родителите си. Не, просто то ще бъде емоционално независимо.

🔥 Премахване на привързаността чрез изгаряне 🔥 Визуализирайте човека, към когото изпитвате негативни чувства. Мислено му простете. Представете си, че от вас, от всяка ваша чакра, към този човек излизат нишки. Взимате запалка, запалвате ги мислено и изгаряте всяка една от осемте нишки. След това си представете, че между вас и този човек има огнена преграда.

След премахване на привързаността, от която сте се освободили, въпросният човек е много вероятно да се появи отново в живота ви – той подсъзнателно ще почувства, че сте престанали да го подхранвате енергийно. За да възстанови привързаността, за да напомни за себе си, той например ще позвъни по телефона. Говорете доброжелателно с него, а след това направете гореописаната процедура още веднъж.

По този начин може да постъпите с всички ваши познати, с които поддържате или някога сте поддържали връзка. Експериментирайте! Може да не прекратите общуването, ако сте заинтересовани от това, но можете да определите хората, които се захранват от вашата енергия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *