ЕНЕРГИЕН ПОДХОД ПРИ ЗАЧЕВАНЕТО

Скъпи жени,
в нашия биологичен и енергиен свят всеки дисбаланс може да доведе до катастрофални последици. Тялото на жената е деликатен механизъм, при който всяко отклонение от физическия, менталния, емоционалния, енергиен и кармичен баланс се отразява на репродуктивните й способности. За жалост много жени рухват от мъката и страховете, че не могат да имат дете.

🌈 Прекрасни, вратата не е затворена! Бързам да ви споделя, че на база знанията, опита и наблюденията си, посредством енергийните практики, женското тяло може да подържа хормонален баланс, който да подпомогне зачеването, тъй като по-голямата част от необходимите за зачеване хормони се произвеждат по естествен начин. Работата с ЕНЕРГИЯТА ПРОМЕНЯ ХИМИЯТА И МАТЕРИЯТА, отваря пътищата, кара тялото да изхвърля токсините, обновява кръвния поток и помага за регулиране на месецния цикъл и овулацията. Енергийните практики могат да подържат матката и яйчниците здрави и да лекуват. Учудващо е наистина по колко много начини енергията лекува. Дори физическото увреждане първоначално е било енергийно увреждане. Коригирането на дисбаланса на енергийното поле и енергийните центрове буквално ще премахнат физическите блокажи.

😥 Емоциите- страховете от несъвместимост в характерите или личностни противоречия-също могат да създадат енергийни модели, влияещи на забременяването. Има поговорка в китайската медицина “Страхът прогонва детето” и от собствени наблюдения знам, че е много трудно да задържиш ембриона в матката си, когато гневът и страховете са много силни. Чрез лечение на емоциите на енергийно ниво и използване на техники от енергийната психология, може да се ограничи тяхното влияние и те да бъдат управлявани по-лесно и съзнателно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *