Да бъдеш красива не е въпрос на анатомия, а на родителско позволение

Живота на всеки човек е програмиран до петгодишна възраст и всички ние живеем според тези убеждения.
1. Убеждението е постепенно разгръщащ се жизнен план, който се формира в ранна детска възраст, главно под влияние на родителите. Този психологически импулс с голяма сила тласка човека напред, към съдбата му и много често, независимо от неговата съпротива или свободен избор.
2. През първите две години поведението и мислите на детето се програмират главно от майката. Тази програма формира първоначалния стълб на неговите убеждения, а именно- кой e той.
3. Когато детето навърши шест години, неговият жизнен план е готов. Това е било добре известно още на свещениците и учителите от Средновековието, които са казвали: „Оставете ми дете до шестгодишна възраст и след това си го вземете обратно“. Добрият учител в предучилищна възраст дори може да предвиди какъв живот очаква детето, дали ще бъде щастливо или нещастно, дали ще бъде победител или губещ.
4. Бъдещето се формира главно според семейните убеждения и родовите програми. Някои от основните спънки в живота могат да бъдат открити доста бързо, още при първия разговор с клиент, когато терапевта попита: „Какво са ви казали родителите за живота, когато си бил малък?“
5. От всички думи, които детето чува то ще програмира на подсъзнателно ниво своя жизнен план.
Смъртта на родител не винаги премахва заклинанието. Напротив, в повечето случаи човек прави подсъзнателен избор в памет на родителите си да затвърди тези убеждения.
6. Детството определя съдбата ни.
Убежденията са предимно отрицателни. Родителите често пълнят главите на децата си с ограничения. Но понякога дават и разрешение. Забраните затрудняват адаптирането към обстоятелствата докато разрешенията предоставят свобода на избора.
7. Нека отново го напиша: да бъдеш красив (както и да си успешен) не е въпрос на анатомия, а на разрешение на родителите. Анатомията, разбира се, влияе на красотата на лицето, но само в отговор на усмивката на бащата или майката лицето на дъщерята може да сияе с истинска красота. Ако родителите са виждали в сина си глупаво, слабо и неуверено дете, а в дъщеря си – грозно и глупаво момиче, тогава те ще бъдат такива.
Живота и съдбата ни са непосредствено предопределени от родовите убеждения, сценарии и програми. Потоците на тази енергия постоянно ни влияят както положително, така и отрицателно, и съществуват независимо от нашето осъзнаване за тях.
💫 Съществува прекрасна практика, чрез която ние можем да върнем негативните родови програми на тези души от Рода, за които са били предназначени, и на тяхно място да внедрим нови, които да ни помогнат да изградим щастливото си бъдеще.
С тази практика ние ще излекуваме онези болезнени области, които присъстват в живота ви.
 
Ако желаете да научите повече за тренировката и датите на провеждане, последвайте Нашата Фейсбук страница: Женски енергийни практики /Марина Бошева/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *