С любов и грижа към тазовото дъно

В тялото ни има една група мускули, които не се виждат в огледалото, но нашата женска сила, чар и обаяние пряко зависят от тях- мускулите на тазовото дъно.
Нужно е да знаете, че когато тези мускули отслабнат, постепенно започват да се смъкват всички вътрешни органи, намалява тонусът на връзките, с помощта на които тези органи са закрепени в малкия таз. А след това намалява и тонусът на коремната кухина.
 
🎯 РИСКОВИ ФАКТОРИ влияещи върху отслабването на интимните мускули:
✅ Многократни раждания (и / или аборти), многоплодна бременност
По време на раждането по естествен път, мускулите на тазовото дъно се разтягат два пъти и половина! Това понякога води до разкъсване на тънки мускулни влакна, особено по време на преждевременно или бързо раждане, когато родовият канал все още не е готов за раждането на бебето, ако то е голямо (повече от 4 кг, въпреки че теглото може да бъде по-малко за дребни жени); с многоплодна бременност.
 
✅ Разкъсвания (и / или разрези) на перинеума
✅ Респираторни заболявания
✅ Бронхиална астма,, ларингит, бронхит, ако са придружени от продължителна кашлица: поради напрежението на мускулите на предната коремна стена, налягането в коремната кухина се увеличава дълго време).
✅ Хроничен запек
✅ Проблеми с теглото (затлъстяване, драматично отслабване)
✅ Заседнал начин на живот
✅ Възрастни промени
 
След 50 години еластичността на вагиналните тъкани намалява поради намаляване на производството на женски полови хормони, които осигуряват еластичност и еластичност на мускулите и връзките. Подобно състояние може да възникне в по-млада възраст – с потискане на функцията на яйчниците с лекарства (например по време на лечение на тумори), отстраняване на яйчниците.
✅ Генетично предразположение
Жени с вродена аномалия в развитието на съединителната тъкан.
✅ Неконтролирано вдигане на тежести
✅ Грешен спорт = грешна физическа активност във фитнес клубове или самостоятелно.
 
🔔🔔🔔 И така, имаме цел – да укрепим интимните мускули, КАК ДА ГО ПРАВИМ?
С Интимна гимнастика и практики с нефритени яйца.
Гимнастиката на мускулите на тазовото дъно ще ви поведе в едно уникално и неповторимо пътуване – ще бъдете щастливи от усещането, че интимните ви мускули са напълно във вашата власт. Още по-силно е удоволствието, което ще усетите от разширяване на границите на личните си възможности, от настъпващата увереност, от любовта към себе си.
 
🏵 Други физически ползи от практиката са детоксикация, както и предотвратяване на провисване на матката, ректума и пикочния мехур, намаляване на спазми и болки в корема по време на менструация и повишаване на мускулния тонус. Наред с тези ползи, йонито има рефлексологични точки, които се свързват със сърцето, далака, черния дроб, белите дробове и бъбреците. Тяхната стимулация хармонизира дисбаланса в организма, като има ефекта на акупунктура. Йони яйцата подобряват работата на съответните органи и лекуват организма като цяло.
Тези красиви и мощни яйца могат да променят живота на жените, да възстановят сексуалната им сила.
По-рано предназначени само за елита, сега упражненията с тези полускъпоценни яйца са достъпни за всяка жена.
 
В древен Китай именно нефритените яйца са били използвани за лечение на някои женски болести. Днес те се използват за профилактика и лечение на:
🏵 кисти;
🏵 болезнен менструален цикъл;
🏵 хронични възпалителни процеси;
🏵 ерозивни ранички;
🏵 пролапс на матката;
🏵 безплодие.
 
Тренировката с нефритени яйца помага за нормализиране на микрофлората на вагиналната среда. Яйцата намаляват вероятността от женски заболявания. В допълнение те спомагат за укрепване и на имунната система.
 
Ако желаете да научите повече за тренировката и датите на провеждане, последвайте Нашата Фейсбук страница: Женски енергийни практики /Марина Бошева/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *