Женска психосоматика и практика „Регенерация и изцеление“

Прекрасна,
Знаеш ли, че почти всяка болест и физически дискомфорт са всъщност диалог между тялото, душата и психоемоционалното състояние.
Отначало душата ти е шептяла, че нещо не е наред, но ти не си я чула. И тогава душата започва да крещи на езика на болката и болестите – „Моля те, обърни ми внимание! Нещо не е наред. Помогни ми! Повече така не мога. Не издържам!♥️ 

Всъщност нашето тяло е изключително мъдър механизъм, замислен от Твореца с много грижа и голяма любов към нас. И ако го слушаме, то ще ни разкаже много за нас самите. И само ако упорито игнорираме знаците му, то започва да боли.

☝️ Причините за физическото състояние на нашето тяло живеят в нефизическата част от нас. Причината за болестта е именно нашето вътрешно решение да складираме, да трупаме вътре в нас неизразени емоции, страхове, гняв, вина, срам, да се примиряваме с обстоятелствата, да мълчим, когато всъщност ни се иска да крещим, да преглъщаме болките, обидите.

Познато ли ти е всичко това❓
Тогава живият импулс, непроявен навън, остава заключен в тялото… във всяка една наша клетка и започва да ни разрушава отвътре. По-късно това прераства в болест.

Какъв е рискът от излишък или липса на хормони❓
Оказва се, че нещата не са толкова прости. Най-малките промени в хормоналния фон водят до мащабни последици. Това се проявява не само в начина, по който изглежда жената, но и се отразява на здравето.📢 По време на този тренинг:

✅ ще научиш до какви заболявания водят различните разрушаващи психо-емоционални състояния
✅ как да промениш мисленето си, за да се освободиш с лекота от тях
✅ защо възникват гинекологичните заболявания, когато жената не възприема нещо в себе си
✅ алтернативни методи за лечение
✅ психосоматика на гърдите
✅ енергийно изчистване и масаж на гърдите

💫 Ще се потопиш в целебната енергия на една изключително мощна енергийна практика за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, РЕГЕНЕРАЦИЯ И РАБОТА С БОЛКА предавана от уста на уста, от учителка на ученичка от руските жени лечителки.

Leave a Comment