Родови сценарии, програми и убеждения

Всеки човек, живеещ на Земята, има свои собствени корени и принадлежи по кръв на своя Род. Силата или енергията на Рода присъства в нас през целия живот от раждането до смъртта.

Животът и съдбата ни са непосредствено определени от родовите програми. Потоците на тази енергия постоянно ни влияят, както положително, така и отрицателно, и съществуват независимо от нашето осъзнаване за тях.

Положителните осигуряват всякакъв вид подкрепа на човека и семейството, докато отрицателните ни създават неприятности и отслабват нашата жизненост. Родовата енергия е много мощна сила. Ако общата “карма” на надделее над семейството, човек трябва да се пази от многобройни заболявания и неприятности.

Разрушителните програми се предават от поколение на поколение. Често има толкова много родови програми, висящи върху човек, положителни и отрицателни, че той практически живее не собствената си съдба, а съдбата на своите предци и решава нерешените им проблеми.

Една от основните задачи на всеки от нас е да изгради правилно взаимоотношения със Семейството, да приеме енергията на родовата сила, да увеличи любовта в нея и да я предаде на следващите поколения.

Съществува прекрасна практика, чрез която ние можем да върнем негативните родови програми на тези души от Рода, за които са били предназначени, и на тяхно място да внедрем нови, които да да ни помогнем да изградим щастливото си бъдеще. С тази практика ние ще излекуваме онези болезнени области, които присъстват в живота ни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *