Фън Шуй Карта на Желанията за 2023 г. Онлайн

Картата на желания е колаж, който съдържа всичките ви съкровени мечти.
Как работи Картата на желанията?
Това е инструмент за изпълнение на желания, който е заимстван от Фън Шуй, затова е важно вашия наставник да е специалист но Китайска метафизика. В противен случай, вместо да изживеете годината на мечтите си, резултата може да е доста плачивен.
За да има резултат обаче, секторите не се нареждат хаотично, а според законите на фън шуй – всичко трябва да е на мястото си, за да не се объркате и да намерите начин да реализирате желанията си.
❗❗❗ За да работи вашата Карта на Желанията ЗА, а не ПРОТИВ вас е нужно да се следват стриктно определени правила!
стриктно определени правила!
🈴 Първо, картата се създава в определена последователност
🈴 Всеки сектор е нужно да е на мястото си, да е с определен цвят
🈴 Картата на Желанията се създава в началото на Лунната Нова година, а не на Календарната
🈴 Трябва да се научите как правилно да формулирате желанията си
🈴 Задължително е, да я започнета в ден с енергия, която работи за вас и ви облагодетелства /това се изчислява предварително за всеки един участник в семинара/, и за избегнете ден на ЛИЧЕН РАЗРУШИТЕЛ
🈴 Закача се по определени правила, за които ще говорим но семинара, в сектор с хубава годишна енергия, в ден и час с благотворна лично за вас енергия /това също се изчислява персонално за вас/
🈴 Поставят се определени Мантри на картата на Желанията
🈴 Нужно е да й “съсдадем имунитет”
🈴 Нужно у да я активираме
………и още ….. и още правила за работа.
☝ И най-добре направената Карта на желанията, може да не въздейства или да има разрушително влияние през годината зда вас, ако бъде изготвена и/или постанена в неподходящ ден, в неподходящ час или в сектор с годишна разрушителна енергия.
❗❗❗ Картата е персонална!
При закупуване на семинара, е необходимо за напишете на лично съобшение в Месинджър или Вайбър 0889 931 973 датата си на раждане, за да се определят персонално за вас датите и часовете за иработването и поставянето на картата ви, както и сектора на поставяне на картата.
Всъщност всичко е просто: хиляди желания живеят в главата ни, а картата на желанията помага да ги организираме, ясно формулираме и визуализираме и след това ги изпращаме във Вселената.
Премествайки желанията си от подсъзнанието в реалността, картата на желанията можете да насочите енергията си към тяхното въплъщение.
Ще разполагате със запис на семинара за 1 месец!
🌟 Курса ще се провежда в платформа за обучения и ще се записва.
Който пропусне семинара в реално време, ще може да гледа записа.
Ще разполагате със записа 1 месец.!
💯💥 💵 РАННО ЗАПИСВАНЕ: 55 лв.
До 06.01.2023г.
💯💥 💵 РЕДОВНА ЦЕНА: 65 лв.

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤Марина Бошева е сертифициран специалист по Китайска метафизика, Ци Мен Дун Дзя, Ци Мен Дун Дзя по системата Оракул и сертифициран нумеролог.
 
❤ Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
 
❤Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.

❤ Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

❤ Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.


❤Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.