Терапия с Метафорични карти - Любов и отношения

Прекрасни, Метафоричните карти са нова, но вече доказана тенденция в психологията, свързана с проективните техники.

 ТЕРАПИЯ С МЕТАФОРИЧНИ КАРТИ – Любов и партньорски отношения
– Разберете защо има неразбиране, кавги, конфликти във взаимоотношенията;
– Определете какво точно липсва и какво пречи на създаването на хармония във взаимоотношенията;
– Разберете ролята си в тези взаимоотношения;
– Изяснете личната отговорност във взаимоотношенията;
– Отработвайте възможни пречки, блокажи във взаимоотношенията; влезте в позицията на “наблюдател” и много повече)

terapiq metaforichni karti marina bosheva
Работата с картите ще ви позволи да идентифицирате ограничения, негативни вярвания, страхове, които ви пречат да бъдете щастливи в любовта, и най-важното, да намерите ресурси за подобряване на взаимоотношенията си.
Метафоричните карти ви помагат да проучите сферата на партньорските отношения, да разберете причините за любовните си неуспехи, да се освободите от неефективни програми /включително тези от родителите и рода/ и да позволите на любовта да влезе в живота ви.
Ще изцелим раните благодарение на Квантова синхронизация и Техники за Вътрешна Алхимия.

С картите получаваме лесен достъп до подсъзнанието на клиента. Буквално за няколко минути човек не само научава за вътрешния си проблем, а всъщност го решава, защото всичко, което вижда и после казва, е неочаквано за самия него, има характер на игра и има почти светкавичен резултат.
Работата с картите ще ви позволи да идентифицирате ограничения, негативни вярвания, страхове, които ви пречат да бъдете щастливи в любовта, и най-важното, да намерите ресурси за подобряване на взаимоотношенията си.
terapiq metaforichni karti marina bosheva

Метафоричните карти ви помагат да проучите сферата на партньорските отношения, да разберете причините за любовните си неуспехи, да се освободите от неефективни програми /включително тези от родителите и рода/ и да позволите на любовта да влезе в живота ви.
Ще изцелим раните благодарение на Квантова синхронизация и Техники за Вътрешна Алхимия.

Асоциативните карти премахват вътрешната цензура, помагат да се заобиколят рационалното мислене, социалните и ментални филтри и да се обърнат директно към подсъзнанието. Картите „изваждат човек от главата му“ и активират чувствата. Следователно е възможно да се получи информация, скрита в подсъзнанието.

Те активират дясното полукълбо на мозъка, което в ежедневието най-често „спи“, а когато се събуди, това води до неочаквани открития и прозрения.
Картите са лесни за използване за клиента, и за терапевта.

Метафоричните асоциативни карти (MAC) са набор от илюстрации с различни сюжети или абстрактни цветни картини, думи или изрази. Най-ценното и важно свойство на метафоричните карти е способността да се вгледате дълбоко в себе си, да осъзнаете подсъзнателните си убеждения и да намерите отговори на въпроси. С други думи, MAC е директен път към нашето подсъзнание.
Защо? Представете си, че сте в огромна пещера без източник на светлина. В него има много различни предмети, но не можете да ги видите и да разберете какви са. И не можете да виждате на повече от един метър. Останалото остава в тъмнината.

Пещерата е нашата психика, несъзнаваното. В подсъзнанието има много полезна и важна информация: нашите вярвания и ценности, нашите навици и програми за поведение, нашите знания и умения, всичко, което някога сме научили, чели, осъзнали, усетили, видели или чули. Това е съкровищница от нашите преживявания, от момента на зачеването до днес.

 Запомнете: НАС НИ УПРАВЛЯВА ТОВА, КОЕТО НЕ ЗНАЕМ ЗА СЕБЕ СИ!

В нашето подсъзнание има отговори на всички въпроси, решения на всички проблеми и начини за постигане на целите ни. Но често просто не знаем как да намерим правилния отговор. Можете да се лутате в тъмното много дълго време, защото няма упътване.

Да, имаме фенерче – нашето съзнание. И внимание, което ви позволява да премествате лъча в различни посоки. Но това е по-скоро като ориентиране “на сляпо”.
И това, което използваме много често, е лесно да се намери. Но това, което отдавна не е било вадено от прашния ъгъл, може да бъде много трудно за разчитане. Тук на помощ идват метафоричните асоциативни карти. Те като магнит привличат светлината на фенера точно до ъгъла на пещерата, който ни е необходим в момента.

Когато човек изтегли метафорична карта, той веднага има цял набор от чувства, мисли, асоциации, спомени, фантазии, прозрения. Тук няма правилни или грешни отговори и тълкувания. Всеки вижда нещо свое, чисто лично. В крайна сметка никой друг не е преживял вашите ситуации, не е вземал такива решения като вас, не е изпитвал чувствата, които сте имали. И ако откриете своите правилни решения и отговори, не е сигурно, че те ще бъдат правилни за другите. Освен това в различни периоди от живота, в различни ситуации и с различни въпроси за един и същ човек една и съща карта може да предизвика различни асоциации.

Като визуална метафора картите предлагат перспектива и решение. Човек може да анализира живота си. И го направи безопасно. Картите създават своеобразен игрови момент в работата ви със себе си. Нищо чудно, че децата откриват света, докато играят. Играейки, подреждайки красиви картинки, човек е в състояние да се справи със своите страхове, проблеми и задачи. Метафоричните асоциативни карти спомагат за извеждането на дълбоки преживявания на повърхността и по този начин допринасят за себепознанието и самоприемането.

Това е възможно благодарение на творческата, ирационална част от личността и работата на дясното полукълбо на мозъка.

В съвременния техногенен свят хората са свикнали да мислят рационално. Научени сме да действаме правилно и логично. Изобилието от числа, графики, диаграми активно развива лявото мозъчно мислене и програмира мозъка за ясно и структурирано възприемане на реалността. Но в същото време потиска творческата, интуитивната и въображаемата част.

Метафоричните карти са в състояние да върнат радостта и спонтанността в живота ни. С тях ще мислите креативно, ще слушайте интуицията си и ще направете живота по-ярък и изпълнен с положителни емоции след терапията.
Работата с Метафоричните карти може да се превърне в прекрасен трамплин за вас и новата ви реалност.

Какво е необходимо да си носите:
– 3-4 Листа формат А4
– химикал

Цена: 35 лева /плащане на място/
Важно! Моля, запишете се на лично
съобщение или на тел. 0889 931973!

Начало: 19:00 ч.
Край: 21:00 ч.
Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. “Евлоги Георгиев” 169
/в сградата на Овъргаз- бившия Театрален колеж “Любен Гройс”, на 2-ри етаж/

Кой е треньорът?

Марина Бошева

Марина Бошева е обучена и сертифицирана да работи с Метафорични асоциативни карти. Чрез картите Марина помага на клиентите да заобиколят рационалното мислене, да осъществявят вътрешно-външния диалог, да преработят минали събития фобии , неврози, да изяснят за себе си действителните си преживявания и нужди, да завършат “недовършените” събития, които поемат енергия, да моделират времевата линия от миналото до бъдещето.
 
Марина е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Ученичка е на Наталия Илюшко от Москва. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.

Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари

Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия. 

Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.

Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена