Нефритени Яйца

🌹 Йони яйцата и ползите за цялото тяло Какви са тези яйца? Откъде са дошли? Йони яйцата съществуват повече от 5000 години. Използвали са ги императриците и наложниците на Кралския дворец на Китай, тъй като скъпоценните камъни осигуряват пробудена чувственост, достъп до сексуалната енергия и повишена жизненост в тялото. В наши дни изследванията показват, че използването на йони яйца може да подпомогне здравето на тазовото дъно, здравето на пикочните пътища, здравето на храносмилателната система, женското здраве и цялостното благосъстояние в тялото.

НЯКОИ ОТ МНОГОТО ПРЕДИМСТВА, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПОЛУЧЕНИ ОТ ПРАКТИКИТЕ НА ЙОНИ ЯЙЦА, ВКЛЮЧВАТ: 

🌺 Укрепване на всички групи мускули на тазовото дъно
🌺 Подобрете контрола на пикочния мехур и здравето на пикочния мехур
 🌺 Намаляване на ПМС, менструални спазми, дискомфорт в гърдите;
 🌺 По-висока чувствителност и оргазмичност – включително вагинални, цервикални и маточни оргазми 
🌺 Редовната практика стимулира бартолиновата жлеза във влагалището, която е отговорна за производството на естествено овлажняване. Един от първите ефекти, които изпитват жените, е усещането за влажност, което може да облекчи вагиналната сухота по време на полов акт 
🌺 Стимулира рефлексологичните точки на всички основни органи в тялото
 🌺 Може да помогне за освобождаването на натрупани емоционални и енергийни травми, тъй като вагиналната тъкан задържа тези психологически блокажи 
🌺 Преодолявайки травматичните преживявания, могат да насърчават чувството за доверие в тялото 
🌺 По-дълбоко и по-любящо отношение с тялото на партньора 
🌺 Пробуждане на творческа енергия, страст и сексуалност „Йони“ е санскритска дума за утробата и означава „свещено пространство“.

Утробата на жената е нейното вътрешно светилище, мястото на нейната мъдрост и сила. Преди да спрете да четете този текст, защото си казвате „Скъпа, утробата ми беше премахната отдавна“ Изчакай. Винаги ще имате енергийна връзка с всичките си органи и тази енергийна връзка е също толкова мощна и дълбока с вашето Йони. Тазовото дъно е голяма група мускули, които образуват „хамак“ или диафрагма, която поддържа всички наши вътрешни органи. Жизнената сила може да изтече през тазовото дъно и да бъде загубена, ако тези мускули са слаби. Тази енергия на жизнената сила е от съществено значение за поддържане на енергийните нива и дълголетие в тялото. Живеейки натоварения си живот, ние не тренираме мускулите на тазовото дъно. Това води до загуба на чувствителност и усещане във вагиналната област, проблеми с репродуктивното здраве, здравето на пикочните пътища, ПМС, обезсилване, намалено либидо и загуба на свещената ни женска енергия. Проучванията показват, че основният виновник за репродуктивните нарушения е липсата на приток на кръв към тази област на тялото. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЙОНИ ЯЙЦАТА?

Йони яйцата са известни още като нефритни яйца и се предлагат също от всякакви полускъпоценни камъни.
Тези камъни са издълбани във форма на яйце и полирани, за да се носят във влагалището. Във вагиналния канал има рефлексологични точки, които се свързват със сърцето, белите дробове, далака, черния дроб и бъбреците. Използвайки яйцето, тези точки се стимулират, увеличавайки техните функции, което работи по подобен начин на акупунктурата.

ВИДОВЕ ЯЙЦА

🌺 Яйце-зелен нефрит
Нефрит е първият полускъпоценен минерал, от който в древен Китай са направени първите йони яйца преди повече от 5000 години. Това е най-женският минерал – от всички други минерали, той е най-лечебен за женската полова система. Облекчава неразположенията по време на менопауза, тъй като засилва производството на хормони и заздравява скелета. При често използване подмладява. Нефритът е много подходящ и за жени, които биха искали да имат рожба. Камък за плодовитост и раждане. Той помага за сърдечната чакра – засилва любовта и родителската грижа.
🌺 Яйце-бял нефрит
Белият нефрит е успокояващ камък, който носи мир, хармония и късмет. Той може да Ви помогне, когато се налага да вземете важно решение, защото блокира отвличането на вниманието и позволява да се концентрирате. Камъкът в този цвят помага на тялото да се самолекува. Носете го в случай, че страдате от артрит, ставни или бъбречни заболявания, както и в случаите на проблеми със зрението.
🌺 Яйце-авантюрин
Яйцето е талисман за любовта, късмета, щастието. Зарежда своя притежател с увереност, решителност и положителна енергия. Привлича и задържа любимия човек. Носи просперитет и помага за преодоляване на стреса. камъкът дарява с решителност и увереност за намиране на верния път при попадане в неприятни ситуации. Силно препоръчителен е при хора с депресии, загубили смисъла на живота, помага да преодолеят душевната криза и песимизма.Успешно съхранява любовта и страстта и предотвратява раздяла, семейни кавги и неразбирателства.
🌺 Яйце- опушен кварц
Яйцето действа зaзeмявaщо и cтaбилизиpaщо. Oтличeн e зa пoвдигaнe нa нacтpoeниeтo и пpeoдoлявaнe нa нeгaтивнитe eмoции. Πpeмaxвa cтpec, cтpax, peвнocт, гняв и oблeĸчaвa дeпpecиятa. Πpeвpъщa oтpицaтeлнитe eмoции в пoлoжитeлнa eнepгия, ĸaмъĸa нa cпoĸoйcтвиeтo, oблeĸчaвa cĸpъбтa. Лeĸyвa вcичĸи видoвe пpoблeми cвъpзaни c дoлнaтa чacт нa тopca, бъбpeцитe, ĸopeмa, пaнĸpeaca, пoлoвитe opгaни, мeнcтpyaлни cпaзми и плoдopoдиeтo. Пpeмaxвa тoĸcинитe и пoмaгa нa нaдбъбpeчнитe жлeзи дa фyнĸциoниpaт пo-лecнo. Πoлeзeн e зa peгyлиpaнeтo нa вcичĸи тeлecни тeчнocти и oблeĸчaвa зaдъpжaнeтo нa тeчнocт в opгaнизмa.
🌺 Яйце-розов кварц
Това е най-важният полускъпоценен камък за любов към себе си и другите. Помага ви спокойно да приемете провалите и недостатъците, които толкова искате да изкорените, а след това уверено да продължите към целите си. Чисти сърдечни блокажи, които сте натрупали от отхвърляне и неприемане на трудни за вас ситуации и хора и носи вътрешен мир. Успокоява и подобрява съня. Повишава доверието, както и личната реализация. Помага и при емоционални разстройства, ярост, страх, обида, ревност. Много е подходящо да го използвате при емоционални травми и кризи.
🌺 Яйце-унакит
Разбива блокажи свързани с вътрешното дете, освобождава от болка и гняв, които дълго време сте таяли в себе си. Помага да пoвишите нa caмoчyвcтвиeтo cи, тъй ĸaтo тoй пoвишaвa cмeлocттa и ви пoмaгa дa взeмeтe в cвoи pъцe ĸoнтpoлa нaд живoтa cи. Чpeз нeгo мoжeтe дa тpaнcфopмиpaтe гнeвa cи в пoлoжитeлнa и ĸoнcтpyĸтивнa eнepгия, ĸaтo любoв и cъcтpaдaниe.
🌺 Яйце- леопардов яспис
Като средство за активиране, почистване и поддържане работата на сърдечната чакра, Леопардовия Яспис повишава енергийната вибрация на емоционално и астрално ниво, за да излекува духа и сърцето. Изцелява и връща разпокъсаните части на душата, помага за откриването на изгубения Аз, и приравнява в баланс астралните и етерните тела. Зараства кармичната емоционална болка и болка от травми в минали животи. Насърчава говоренето и слушането чрез сърцето. Яйцето подсилва енергията на жената и привлича към нея щастие и просперитет.
🌺 Яйце-родонит
Изцелява и запазва здрава женската полова система., улеснява зачеването. Пробужда любов към живота, дарява обаяние и чар. Пробужда скрити таланти и способности , повишава самочувствието и увереността. Облекчава напрежението и успокоява нервната система, стимулира сексуалността.
🌺 Яйце-аметист
Помага да се взимат решения, основани на интуиция и здрав разум. Човек взема по-зрели, по-креативни, по-малко импулсивни решени. Противодействта на негативна, враждебна или хаотична енергия. Той е един от най-добрите камъни когато изпитваме напрежение или мигрени, тъй като улеснява умствените безпокойства, лекува при загуба на любим човек.
🌺 Яйце-далматински яспис
Преоткрива детското в нас. Засилва имунната система и пречиства от токсини организма. Ако живота Ви е станал сив и сте загубили насладата от живота, ще пробуди усещането за хумор и забава. Това е страхотен талисман за ранните етапи, на стартиращ бизнес или рисково начинание,за отказване на цигари и всякакви зависимости или пороци. Даламатинският Яспис насърчава верността и емоциноналната хармония, засилва семейните връзки и дългосрочните приятелства. Това яйце ни предлага защита, убещище и сигурност да бъдем невидими за нашите врагове.
🌺 Яйце-червен яспис Яйцето нocи paдocт и aдpeнaлин в живoтa. Toй cъбyждa и eнepгизиpa чacти нa тялoтo, ĸoитo пpeди тoвa ca били cпящи. Bдъxнoвявa пoлoжитeлнoтo и paдocтнoтo oтнoшeниe и дaвa мoтивaция и eнepгия зa взeмaнeтo нa твopчecĸи peшeния. Toзи ĸaмъĸ бaлaнcиpa вcичĸи чaĸpи и cтaбилизиpa eнepгийнитe пoлeтa. Toй e зaщитeн ĸaмъĸ, ĸoйтo чecтo ce изпoлзвa зa пpeдпaзвaнe oт мaгии, изпpaщaйĸи нeгaтивнaтa eнepгия ĸъм тoзи ĸoйтo я пpaщa нa вac.
🌺 Яйце-кървав камък
Има способността да пречиства кръвта и предпазва от кръвни заборявания. Активира енергията Кундалини, помага и за освобождаването на организма от вредните токсини, детоксикира черния дроб. Най-известната му употреба е за спиране на кървенето. Яйцето се използва и като лекарство, и като афродизиак. Облекчава стомашни болки и болки в червата. Укрепва кръвопречистващите органи и подобрява кръвообращението.Увеличава енергията и силата, премахва енергийни блкажи, прочиства долните чакри.
🌺 Яйце – бял кварц
Насърчава яснотата на всички нива. Подобрява комуникацията с духовните ни водачи и засилва психическите способности. Стимулира и отваря всичките чакри и енергийни пътища в тялото, позволявайки аурата на човек да бъде по-светла и ясна. 💫 детоксикира тялото, прогонва депресия, страх, безпокойство. На физическо ниво почиства кръвоносните съдове, улеснява функционирането на сърцето, предотвратява инфаркта, въвежда кислород в мозъка, стабилизира кръвното налягане, стимулира нервната система и растежа на ноктите и косата. Може да съдейства за премахването на срастванията в съединителната тъкан. Яйцето работи особено ефективно за Коронната Чакра (Сахасрара).
🌺 Яйце-лазурит
Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяване на мечтите и плановете. Стимулира ума, творческите и свръхсетивните способности. Подпомага изразяването, красноречието, увереността, пеенето, писането и всички форми на съзидателността. Изпълва жените с женско очарование и сила. 🌺 Яйце- обсидиан Oбcидиaнът е много мощен магически камък, който пpeoбpaзyвa нeгaтивнaтa eнepгия в пoлoжитeлнa и пoмaгa зa oблeĸчaвaнe нa бoлĸи, нaмaлявa нaпpeжeниeтo и ycĸopявa физичecĸoтo изцeлeниe нa paнитe. Вибpaциите му нocят cпoĸoйcтвиe и cигypнocт и cтaбилизиpaт eнepгията. Това е камъкът защитник от негативни енергии и психически атаки. Той cвъpзвa yмa c eмoциитe. Той чисти на кармично ниво и изчиства енергиите на мъжете, с които жената е била интимна. Обсидиана ще те свърже с подсъзнанието ти и ще пробуди интуицията ти. 🌺 Яйце-тигрово око В Китай го наричат „камък на сбъднатите желания”. Носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, предпазва от крах и разочарования, лекува неоснована ревност. Камъкът обостря интуицията, вземането на правилни решения, стимулира разбирането на нещата от живота в истинската им същност, подобрява взаимоотношенията с околните и подобрява настроението. Привлича богатство, пари и късмет.
🌺 Яйце- содалит
Това е яйце спасител, когато човек се чувства емоционално нестабилен, носи емоционален баланс и успокоява паник атаките. Той ни помага да се свържем с умствения аспект на творчеството. Съдейства да се постави ред и структура в желанията ни по начин, който ни позволява да поддържаме визията ни през целия процес на творене. Дарява със силата да застанем зад себе си и зад това в което вярваме. Ако желанията на човек цял живот са били погазвани, минерала ще окаже подкрепа в способността да отстояваме себе си. Той моментално спира хаоса на емоционална буря в която се намираме. Удивителен камък за изкарване на вътрешния гений.

Защо да използваме полускъпоценни йони яйца❓ Гимнастиката на интимните мускули:

🌸 Освобождават емоционални травми
🌸 Повишават либидото
🌸 Укрепват на мускулния тонус
🌸 Предотвратяват неволно изпускане на урина
🌸 Осъществяват дълбока връзка с творческия потенциал
🌸 Развиват на интуицията
🌸 Повишават сексуалното удоволствие
💫 Яйцата са енергийно изчистени и заредени с РЕЙКИ енергия и мощни женски
мантри!